Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW)

Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 2A in Oostkapelle.

Kleine Beer is een kinderdagverblijf gelegen in het mooie dorp Oostkapelle. Het kinderdagverblijf is verbonden met peutergroep 't Speeltreintje en de buitenschoolse opvang Grote Beer. Ook basisschool De Lispeltuut, de Eben-Haëzerschool en het consultatiebureau van de GGD bevinden zich in de buurt. Het kinderdagverblijf heeft een grondbox en een knus lokaal dat regelmatig wordt ingericht volgens verschillende thema's, zoals een jungle of een regenbooglokaal. Buiten is er voor de kinderen veel te beleven, zoals spelen in de zandbak, zandtaartjes bakken in de buitenkeuken en groentes oogsten uit de eigen moestuin. Daarnaast worden er regelmatig uitstapjes gemaakt naar de supermarkt of speeltuin. Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen om een indruk te krijgen van Kleine Beer. Praktische informatie, contactgegevens en openingstijden zijn beschikbaar. Het kinderdagverblijf is te bereiken op het telefoonnummer 0118 – 61 45 32.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) in Oostkapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oostkapelle? Bij Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 2A in Oostkapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Oostkapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) in Oostkapelle

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kleine Beer (KOW)

Bezoekers bekeken ook