KDV Deken Zondaglaan Les Petits

KDV Deken Zondaglaan Les Petits is een Kinderopvang gelegen aan Deken Zondaglaan 5A in Vogelenzang.

Het kinderdagverblijf biedt verticale opvang, waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen in een groep zitten. Op alle peuteropvanglocaties wordt voorschoolse educatie aangeboden en is er sprake van een samenwerking met basisscholen. Het kinderdagverblijf werkt samen met ouders, scholen en andere zorgprofessionals om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Er wordt begeleiding op maat geboden en er worden workshops aangeboden om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten en hobby's. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf sportlessen en ontspanningscursussen aan voor pedagogisch medewerkers. Het kinderdagverblijf bevindt zich in Vogelenzang en maakt deel uit van IKC de Paradijsvogel. Er zijn verschillende groepen voor verschillende leeftijdscategorieën en er is een samenwerking met peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf streeft ernaar dat zowel kinderen als ouders zich thuis voelen en er is de mogelijkheid om mee te kijken tijdens de opvangdag.

Meer informatie over KDV Deken Zondaglaan Les Petits in Vogelenzang

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vogelenzang? Bij KDV Deken Zondaglaan Les Petits kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Deken Zondaglaan Les Petits geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Deken Zondaglaan Les Petits is een Kinderopvang gelegen aan Deken Zondaglaan 5A in Vogelenzang. Ideaal dus als je in de omgeving van Vogelenzang je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Deken Zondaglaan Les Petits in Vogelenzang

Wil je weten wat KDV Deken Zondaglaan Les Petits te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Deken Zondaglaan Les Petits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Deken Zondaglaan Les Petits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Deken Zondaglaan Les Petits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Deken Zondaglaan Les Petits

Bezoekers bekeken ook