Elorah Krabbendijke

Elorah Krabbendijke is een Kinderopvang gelegen aan Hinkelingestraat 10 in Krabbendijke.

Elorah Krabbendijke is een peutergroep en dagopvang waar kinderen de talenten ontdekken die ze van God hebben gekregen. De pedagogisch medewerkers hebben een christelijk reformatorische achtergrond en de Bijbel staat centraal in het programma. Kinderen leren eerbied te hebben voor God en worden gestimuleerd in hun taal-, reken-, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Ouders worden actief betrokken bij de ontwikkeling van hun kind en er wordt samengewerkt met de Julianaschool. Inschrijven kan via het inschrijfformulier en er is de mogelijkheid tot een vrijblijvende rondleiding.

Meer informatie over Elorah Krabbendijke in Krabbendijke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Krabbendijke? Bij Elorah Krabbendijke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah Krabbendijke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah Krabbendijke is een Kinderopvang gelegen aan Hinkelingestraat 10 in Krabbendijke. Ideaal dus als je in de omgeving van Krabbendijke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah Krabbendijke in Krabbendijke

Wil je weten wat Elorah Krabbendijke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah Krabbendijke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah Krabbendijke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah Krabbendijke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah Krabbendijke

Bezoekers bekeken ook