KDV op eXpeditie

KDV op eXpeditie is een Kinderopvang gelegen aan Gounodstraat 11A in Heemskerk.

Kinderdagverblijf op eXpeditie is een kleinschalige kinderopvang met een verticale groep voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Ze bieden een leuke, leerzame en ontspannen dagopvang aan. Het kinderdagverblijf is groen, met veel gebruik van natuurlijke producten en veel buitenactiviteiten. De openingstijden zijn van 6:45 uur tot 17:45 uur. De locatie heeft een rustige en lichte speelruimte, duurzaam speelgoed en een avontuurlijke buitentuin waar kinderen in contact komen met de natuur. Het adres is Gounodstraat 11A, 1962 EX in Heemskerk.

Meer informatie over KDV op eXpeditie in Heemskerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemskerk? Bij KDV op eXpeditie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV op eXpeditie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV op eXpeditie is een Kinderopvang gelegen aan Gounodstraat 11A in Heemskerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemskerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV op eXpeditie in Heemskerk

Wil je weten wat KDV op eXpeditie te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV op eXpeditie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV op eXpeditie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV op eXpeditie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV op eXpeditie

Bezoekers bekeken ook