KIK Kinderopvang

KIK Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Hoofdstraat 41 in Terheijden.

KIK Kinderopvang is een professionele en kleinschalige kinderopvang voor kinderen van zes weken tot 12 jaar. Bij KIK kunnen kinderen op een gezonde en gezellige manier in beweging zijn. De kinderopvang biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. KIK biedt verschillende vormen van opvang, zoals kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. Bij KIK wordt veel aandacht besteed aan beweging, gezonde voeding en het ontdekken van talenten. De opvang is kleinschalig, huiselijk en duurzaam ingericht. Het team van KIK bestaat uit professionele en betrokken medewerkers. Geïnteresseerden kunnen hun kind vrijblijvend aanmelden via het aanmeldformulier.

Meer informatie over KIK Kinderopvang in Terheijden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Terheijden? Bij KIK Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KIK Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KIK Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Hoofdstraat 41 in Terheijden. Ideaal dus als je in de omgeving van Terheijden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KIK Kinderopvang in Terheijden

Wil je weten wat KIK Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van KIK Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KIK Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KIK Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KIK Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook