Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW)

Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Prelaatweg 22 in Aagtekerke.

Peuterpret is een peutergroep met de Bijbel in Aagtekerke. De groep is gevestigd in de Jhr. W. Versluijsschool en heeft veel aandacht voor de groei van ieder kind. Ze werken met de methode 'Doe meer met Bas' en behandelen verschillende thema's, zoals 'Bas en het water'. Rollenspellen en verkleden zijn favoriet bij de kinderen. Op het groene speelplein spelen ze buiten en hebben ze onder andere een waterspeelplaats en schommels. Aan het einde van het schooljaar maken ze soms een uitstapje. Voor meer informatie kun je contact opnemen of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) in Aagtekerke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aagtekerke? Bij Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Prelaatweg 22 in Aagtekerke. Ideaal dus als je in de omgeving van Aagtekerke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) in Aagtekerke

Wil je weten wat Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep met de Bijbel Peuterpret (KOW)

Bezoekers bekeken ook