Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn

Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn is een Kinderopvang gelegen aan Kantbeugel 1 in De Goorn.

Kindercentrum De Goorn biedt hele dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het centrum heeft mooie, lichte groepsruimtes en een centrale speelhal met verschillende faciliteiten zoals een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte. Daarnaast is er een natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek en klauterstronken. Het kinderdagverblijf ligt in de buurt van een park, een winkelcentrum en diverse uitvalswegen. Naast kinderopvang biedt de locatie ook gastouderopvang. Er is een positief GGD-rapport ontvangen en er is een feestelijke afsluiting geweest van de DrinkWater campagne. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn in De Goorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van De Goorn? Bij Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn is een Kinderopvang gelegen aan Kantbeugel 1 in De Goorn. Ideaal dus als je in de omgeving van De Goorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn in De Goorn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Berend Botje De Goorn

Bezoekers bekeken ook