Partou Beer Balou

Partou Beer Balou is een Kinderdagopvang gelegen aan Noordakker 4a in Spijkenisse.

Dit is een samenvatting van de tekst: "Deze website is alleen beschikbaar in het Engels en het Nederlands. We merken dat de taal van uw browser anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Kinderdagverblijf Partou Beer Balou in Spijkenisse biedt veilige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze werken met de voor- en vroegschoolse educatiemethode Startblokken en werken samen met scholen in de buurt. Er zijn verschillende groepen, waaronder peutergroepen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot en met 18.30 uur, met de mogelijkheid van verlengde opvang vanaf 7.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport van de locatie bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De tarieven voor kinderopvang kunnen berekend worden met de rekentool op de website. De locatie valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.".

Meer informatie over Partou Beer Balou in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Partou Beer Balou kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Beer Balou geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Beer Balou is een Kinderopvang gelegen aan Noordakker 4a in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Beer Balou in Spijkenisse

Wil je weten wat Partou Beer Balou te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Beer Balou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Beer Balou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Beer Balou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Beer Balou

Bezoekers bekeken ook