Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde

Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde is een Kinderopvang gelegen aan de, Uilenhoeve 39 in Leusden.

Kinderopvang 't Ronde in Leusden is onderdeel van een Montessori Kindcentrum, samen met de buitenschoolse opvang en de Montessorischool. De opvang werkt volgens de uitgangspunten van Maria Montessori, waarbij kinderen op eigen tempo en niveau kunnen spelen, ontdekken en leren. Er is een groep voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. De opvang is kleinschalig en biedt zowel hele dag opvang als opvang onder schooltijd. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de Uilenhoeve 39 in Leusden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor Midden-Nederland van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde in Leusden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leusden? Bij Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde is een Kinderopvang gelegen aan de, Uilenhoeve 39 in Leusden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leusden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde in Leusden

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf 't Ronde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf ’t Ronde

Bezoekers bekeken ook