Kinderdagverblijf Kolkkidz

Kinderdagverblijf Kolkkidz is een Kinderdagopvang gelegen aan Klaas Bootpad 2 in Alkmaar.

Bij KDV Kolkkidz is uw kind in goede handen. Het kinderdagverblijf biedt kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een huiselijke sfeer. Er zijn vaste leidsters die al meer dan 5 jaar bij het kinderdagverblijf werken. De opvang is alleen mogelijk voor hele dagen en de groep is maximaal 15 kinderen groot. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het kind op sociaal, fysiek, emotioneel en verstandelijk niveau. Er worden binnen en buiten activiteiten georganiseerd en er is een veilige speelplaats. KDV Kolkkidz is het goedkoopste kinderdagverblijf in Alkmaar met een tarief van 8,45 euro per uur. Inschrijven is gratis.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kolkkidz in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij Kinderdagverblijf Kolkkidz kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kolkkidz geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kolkkidz is een Kinderopvang gelegen aan Klaas Bootpad 2 in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kolkkidz in Alkmaar

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kolkkidz te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kolkkidz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kolkkidz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kolkkidz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kolkkidz

Bezoekers bekeken ook