Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een Kleuterschool gelegen aan Klein Delfgauw 65 in Delft.

Dit is een samenvatting in het Nederlands van de belangrijkste feiten in de tekst hierboven. Kinderdagverblijf Knorretje bevindt zich aan de rand van de Delftse Hout en biedt zowel binnen- als buitenactiviteiten aan. Ze gaan regelmatig met de kinderen naar buiten om de natuur te verkennen. Het kinderdagverblijf heeft ook dieren zoals schapen, geiten, konijnen en kippen. Knorretje is landelijk geregistreerd en ouders kunnen aanspraak maken op kinderopvangtoeslag. Het contactnummer van het kinderdagverblijf is 015-2143274 en hun website is www.knorretje.com. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Knorretje in Delft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Delft? Bij Kinderdagverblijf Knorretje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Knorretje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Knorretje is een Kinderopvang gelegen aan Klein Delfgauw 65 in Delft. Ideaal dus als je in de omgeving van Delft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Knorretje in Delft

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Knorretje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Knorretje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Knorretje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Knorretje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Knorretje

Bezoekers bekeken ook