Kinderdagverblijf "Kiekeboe"

Kinderdagverblijf "Kiekeboe" is een Kleuterschool gelegen aan Geversstraat 48 in Oegstgeest.

Het kinderdagverblijf "Kiekeboe" bestaat al 33 jaar en heeft 1 groep met 14 of 15 kinderen onder leiding van 3 vaste pedagogisch medewerksters. Ze werken ook met stagiaires en bij afwezigheid van een medewerkster wordt dit opgevangen door het eigen team. De locatie van het kinderdagverblijf is handig, want het ligt dichtbij de snelweg A44 en het station Leiden Centraal. Ook is er een winkelstraat met supermarkt in de buurt. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "Kiekeboe" in Oegstgeest

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oegstgeest? Bij Kinderdagverblijf "Kiekeboe" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "Kiekeboe" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "Kiekeboe" is een Kinderopvang gelegen aan Geversstraat 48 in Oegstgeest. Ideaal dus als je in de omgeving van Oegstgeest je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "Kiekeboe" in Oegstgeest

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "Kiekeboe" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "Kiekeboe" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "Kiekeboe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "Kiekeboe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “Kiekeboe”

Bezoekers bekeken ook