Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis

Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis is een Kinderopvang gelegen aan De Buitendonk 3 in Veghel.

Klokhuis is een kinderdagverblijf in Veghel waar kinderen letterlijk de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Ze kunnen buiten spelen, kliederen in het atelier en genieten van rustmomentjes. Het kinderdagverblijf vormt samen met Basisschool De Bunders een integraal kindcentrum. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Het adres is De Buitendonk 3, 5467 DE Veghel. Je kunt contact opnemen met de klantenservice op het nummer 0495-525341 of met de locatie op het nummer 0413-418120. Het LRK registratienummer is 828827990. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze streven naar optimale groei en bloei van ieder kind. Je kunt contact opnemen met het Regiokantoor Zuid-Oost voor meer informatie of persoonlijk advies.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis in Veghel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veghel? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis is een Kinderopvang gelegen aan De Buitendonk 3 in Veghel. Ideaal dus als je in de omgeving van Veghel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis in Veghel

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Klokhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Klokhuis

Bezoekers bekeken ook