Opvang bij Ellen

Opvang bij Ellen is een Kinderopvang gelegen aan Jan Gooskaai 20 in Enkhuizen.

"Opvang bij Ellen" is een kleinschalige flexibele kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar in Enkhuizen. Er is plaats voor vier kinderen per dag en er wordt gezorgd voor een warme en gezellige sfeer waarin de kinderen vertrouwen en veiligheid vinden. De opvanglocatie bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke buurt, dichtbij een basisschool en een peuterspeelgroep. Ellen Kelder is een F&F plus gastouder via Gastouderbureau Berend Botje.

Meer informatie over Opvang bij Ellen in Enkhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Enkhuizen? Bij Opvang bij Ellen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Opvang bij Ellen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Opvang bij Ellen is een Kinderopvang gelegen aan Jan Gooskaai 20 in Enkhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Enkhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Opvang bij Ellen in Enkhuizen

Wil je weten wat Opvang bij Ellen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Opvang bij Ellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opvang bij Ellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opvang bij Ellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Opvang bij Ellen

Bezoekers bekeken ook