Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra

Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan 2e Braamstraat 7 in Den Haag.

DAK kindercentra biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een van hun locaties is Kinderdagverblijf Laura DAK in Den Haag Valkenboskwartier. Deze kinderopvang heeft een speelse indeling en een grote buitenruimte met onder andere een klimrek, zandbak en fietscircuit. Kinderen kunnen hier ook de kinderboerderij bezoeken en de dieren voeren. De unitmanager van Laura DAK is Dennis Tetro-Tijsmans en zij vinden het belangrijk dat kinderen spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn er nog andere voordelen, zoals de focus op kunst en cultuur, de samenwerking met kindcentrum Lindenkwadrant en de aanwezigheid van een buitenspeeltuin en kinderboerderij. DAK kindercentra heeft meerdere locaties in de buurt en ouders kunnen gebruikmaken van het ouderportaal en de kosten berekenen. Het is mogelijk om een locatie in de buurt te vinden en een afspraak te maken om kennis te maken met DAK kindercentra.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan 2e Braamstraat 7 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK - kinderopvang DAK kindercentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en BSO Laura DAK – kinderopvang DAK kindercentra

Bezoekers bekeken ook