2Samen - 2Hindes

2Samen - 2Hindes is een Kinderopvang gelegen aan Duinkerksestraat 1 in Den Haag.

Kinderdagverblijf 2Hindes is gevestigd in het Belgisch Park in Scheveningen. Het gebouw heeft drie babygroepen, twee peutergroepen en een dreumes-/peutergroep. De groepsruimtes zijn groot en bieden de kinderen voldoende uitdaging. Er is ook een aparte ruimte waar de kinderen kunnen spelen met verschillende materialen en structuren. Het kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelruimte met onder andere een glijbaan, waterbaan, zandbak en geurende planten. Elke babygroep heeft een eigen tuintje. Het kinderdagverblijf maakt regelmatig uitstapjes naar het bos, duinen, strand en het Westbroekpark. Ouders kunnen communiceren via de 2Samen app.

Meer informatie over 2Samen - 2Hindes in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij 2Samen - 2Hindes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij 2Samen - 2Hindes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

2Samen - 2Hindes is een Kinderopvang gelegen aan Duinkerksestraat 1 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

2Samen - 2Hindes in Den Haag

Wil je weten wat 2Samen - 2Hindes te bieden heeft? Bekijk dan de website van 2Samen - 2Hindes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Samen - 2Hindes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Samen - 2Hindes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. 2Samen – 2Hindes

Bezoekers bekeken ook