KION kinderopvang Beneden-Leeuwen

KION kinderopvang Beneden-Leeuwen is een Kinderopvang gelegen aan Leliestraat 26a in Beneden-Leeuwen.

Kinderdagverblijf Beneden-Leeuwen is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze maken gebruik van mooie lokalen in het nieuwe kindcentrum en hebben een ruime tuin met natuurlijke materialen. Het kinderdagverblijf biedt een veilige omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, spelen, ontdekken en leren. Ze zorgen voor een gezellige sfeer en bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten. De clustermanager, Marijn Brocken, werkt sinds juli 2020 bij KION en richt zich op kwalitatieve kinderopvang en samenwerking met scholen. De locaties in de regio zijn kleinschalig en bieden veel mogelijkheden om buiten te spelen. Het kinderdagverblijf staat voor goede zorg en is gemakkelijk bereikbaar.

Meer informatie over KION kinderopvang Beneden-Leeuwen in Beneden-Leeuwen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beneden-Leeuwen? Bij KION kinderopvang Beneden-Leeuwen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KION kinderopvang Beneden-Leeuwen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KION kinderopvang Beneden-Leeuwen is een Kinderopvang gelegen aan Leliestraat 26a in Beneden-Leeuwen. Ideaal dus als je in de omgeving van Beneden-Leeuwen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KION kinderopvang Beneden-Leeuwen in Beneden-Leeuwen

Wil je weten wat KION kinderopvang Beneden-Leeuwen te bieden heeft? Bekijk dan de website van KION kinderopvang Beneden-Leeuwen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KION kinderopvang Beneden-Leeuwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KION kinderopvang Beneden-Leeuwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KION kinderopvang Beneden-Leeuwen

Bezoekers bekeken ook