Fantaziehuis De Groene Ark Lopik

Fantaziehuis De Groene Ark Lopik is een Kinderopvang gelegen aan Emmalaan 66 in Lopik.

Fantaziehuis De Groene Ark is een kinderdagverblijf in het centrum van Lopik. Het is een kleinschalige opvang met een huiselijke sfeer en een natuurlijke buitenruimte. Er is een speciale babytuin en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de bibliotheek. Het kinderdagverblijf werkt vanuit een christelijke levensvisie en wil kinderen helpen hun talenten te ontdekken. Fantaziehuis De Groene Ark is onderdeel van Kindcentrum Lopik, waar ook peuteropvang en buitenschoolse opvang wordt aangeboden. Op het kinderdagverblijf worden leuke activiteiten georganiseerd waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat. Na de lunch gaan de meeste kinderen even slapen en aan het einde van de dag vindt er een overdracht plaats met de ouders.

Meer informatie over Fantaziehuis De Groene Ark Lopik in Lopik

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lopik? Bij Fantaziehuis De Groene Ark Lopik kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Fantaziehuis De Groene Ark Lopik geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Fantaziehuis De Groene Ark Lopik is een Kinderopvang gelegen aan Emmalaan 66 in Lopik. Ideaal dus als je in de omgeving van Lopik je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Fantaziehuis De Groene Ark Lopik in Lopik

Wil je weten wat Fantaziehuis De Groene Ark Lopik te bieden heeft? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Groene Ark Lopik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Groene Ark Lopik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Groene Ark Lopik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Fantaziehuis De Groene Ark Lopik

Bezoekers bekeken ook