GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk

GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk is een Kinderopvang gelegen aan Gedempte Gracht 19 in Zeewolde.

Kindercentrum Polderwijk in Zeewolde biedt een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Het kindercentrum is gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool de Panta Rhei en een sporthal. De peuterspeelzaal biedt peuters een fijne speelruimte waar ze kunnen spelen, ontdekken en hun fantasie en creativiteit kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf biedt opvang aan baby's en peuters in een verticale groep, waarbij de medewerkers inspelen op individuele behoeftes van de kinderen. Buiten is er een groot speelplein met een speelhuis en zandbak. Het kindercentrum werkt met de educatieve methode Startblokken en biedt een binnen zandbak en een fijne speelhal. Ouders kunnen de dag van hun kind volgen via een app en worden betrokken bij de opvang. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven en een rondleiding krijgen.

Meer informatie over GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk in Zeewolde

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zeewolde? Bij GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk is een Kinderopvang gelegen aan Gedempte Gracht 19 in Zeewolde. Ideaal dus als je in de omgeving van Zeewolde je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk in Zeewolde

Wil je weten wat GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang Kindercentrum Polderwijk

Bezoekers bekeken ook