Kinderdagverblijf Billies B.V.

Kinderdagverblijf Billies B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Turfveldenstraat 2a in Eindhoven.

Bij Kinderdagverblijf Billies kunt u terecht voor kinderopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf biedt persoonlijke en vertrouwde aandacht voor uw kind. U bent welkom om langs te komen en de sfeer te proeven. De locaties van Billies zijn te vinden op de Turfveldenstraat 2a, Planetenlaan 28 en Veronapad 3 in Eindhoven. Voor vragen kunt u contact opnemen met Linda de Jong en Marieke van Reen via 040-2566542 of info@kinderdagverblijfbillies.nl. Het postadres is Postbus 1613, 5602 BP Eindhoven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Kinderdagverblijf Billies.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Billies B.V. in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderdagverblijf Billies B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Billies B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Billies B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Turfveldenstraat 2a in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Billies B.V. in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Billies B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Billies B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Billies B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Billies B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Billies B.V.

Bezoekers bekeken ook