Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Pablo Picassoplein 124 in Vlissingen.

Op de locatie Windorgel in de woonwijk Middengebied in Vlissingen bevindt zich een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf biedt ruimte voor spelen en ontdekken, met onder andere een grondbox, hangwieg en speelkeuken. Op het binnenplein kunnen de kinderen glijden van de glijbaan, spelen in de zandbak en klauteren op de krokodillenbrug. De peutergroep organiseert activiteiten zoals peutergym en kinderyoga en maakt gebruik van de Boekfiets van de Zeeuwse Bibliotheek. Daarnaast wordt er regelmatig een kijkje genomen in de kleuterklassen van de basisscholen. De BSO biedt een rustige plek om voor en na schooltijd te spelen en er worden uitstapjes gemaakt naar onder andere het strand en de boulevard. Binnen worden creatieve activiteiten gedaan en spelletjes gespeeld. Voor meer informatie kan er een rondleiding worden aangevraagd.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Pablo Picassoplein 124 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Windorgel (KOW)

Bezoekers bekeken ook