KDV Lukkepuk

KDV Lukkepuk is een Kinderdagopvang gelegen aan Pijlstaartpad 37 in Eindhoven.

Kinderdagverblijf Lukkepuk is een kleinschalige kinderopvang met een vast team waar ieder kind uniek is en zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Het kinderdagverblijf biedt professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar en heeft één verticale groep, zodat kinderen in dezelfde groep kunnen blijven met hun broertjes en zusjes. Er zijn maximaal 9 kinderen per dag aanwezig, met altijd 2 pedagogische medewerkers en een stagiaire. Ouders kunnen hun kind aanmelden via een aanmeldingsformulier en er wordt gekeken of er plaats is. Als er plaats is, wordt dit in een contract vastgelegd, anders komt het kind op de wachtlijst. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Eindhoven en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Er zijn verschillende opvangopties beschikbaar, met haal- en brengtijden voor ouders.

Meer informatie over KDV Lukkepuk in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij KDV Lukkepuk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Lukkepuk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Lukkepuk is een Kinderopvang gelegen aan Pijlstaartpad 37 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Lukkepuk in Eindhoven

Wil je weten wat KDV Lukkepuk te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Lukkepuk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Lukkepuk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Lukkepuk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Lukkepuk

Bezoekers bekeken ook