Elorah Yerseke

Elorah Yerseke is een Kinderopvang gelegen aan Jolstraat 1 in Yerseke.

Elorah Yerseke is een peutergroep waar kinderen hun talenten ontdekken op basis van de Bijbel. De pedagogisch medewerkers hebben een christelijk reformatorische achtergrond en leren de kinderen eerbied voor God en dankbaarheid en naastenliefde. De peutergroep stimuleert de groei van kinderen op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Ouders worden actief betrokken bij de ontwikkeling van hun kind en er wordt nauw samengewerkt met de Ds G. H. Kerstenschool. Het is belangrijk om op tijd in te schrijven, aangezien deze vestiging populair is.

Meer informatie over Elorah Yerseke in Yerseke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Yerseke? Bij Elorah Yerseke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah Yerseke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah Yerseke is een Kinderopvang gelegen aan Jolstraat 1 in Yerseke. Ideaal dus als je in de omgeving van Yerseke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah Yerseke in Yerseke

Wil je weten wat Elorah Yerseke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah Yerseke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah Yerseke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah Yerseke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah Yerseke

Bezoekers bekeken ook