Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit

Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit is een Kinderopvang gelegen aan Oosteinde 77A in Moordrecht.

Zie Uit heeft een kinderdagverblijf genaamd DAVI in Moordrecht. Momenteel hebben ze 3 groepen, maar ze hopen dit in de toekomst uit te breiden naar 5 groepen. Op deze locatie bieden ze flexibele opvang, waarbij ze het slaap- en eetritme van de jongste kinderen aanhouden en activiteiten organiseren om hun ontwikkeling te stimuleren. Vanaf 2 jaar draaien de kinderen meer mee met het dagritme van de groep. Het kinderdagverblijf heeft een eigen snoezelruimte en een gekleurde tuin. Zie Uit is een christelijke organisatie die buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal biedt. Ze willen de kinderen de boodschap van de Bijbel meegeven en vinden het belangrijk dat de liefde van God de basis vormt voor hun bestaan. Ze geloven dat ieder kind uniek is en zijn eigen talenten heeft.

Meer informatie over Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit in Moordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Moordrecht? Bij Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit is een Kinderopvang gelegen aan Oosteinde 77A in Moordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Moordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit in Moordrecht

Wil je weten wat Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit te bieden heeft? Bekijk dan de website van Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. Kinderdagverblijf Davi - Zie uit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Chr. Kinderdagverblijf Davi – Zie uit

Bezoekers bekeken ook