Kinderopvang 't molentje

Kinderopvang 't molentje is een Kinderopvang gelegen aan Slagveldstraat 47 in Kruiningen.

Kinderopvang 't Molentje is een gezellige en veilige plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze bieden professionele dagopvang aan en hebben plaats voor maximaal 14 kinderen per dag. Bij 't Molentje zorgen ze voor een fijne omgeving waar kinderen in alle rust kunnen spelen en ontdekken. De pedagogisch medewerkers zijn betrokken en zorgen ervoor dat kinderen zich snel op hun gemak voelen. Het gebouw heeft veel ramen, waardoor er veel daglicht binnenkomt en kinderen naar buiten kunnen kijken. Er is ook een ruime tuin waar kinderen actief kunnen spelen en leren over de natuur. Het pedagogisch beleid van 't Molentje is gebaseerd op de visie dat ieder kind uniek is en recht heeft op warmte, geborgenheid en veiligheid. Ze streven ernaar om deze visie in de praktijk te realiseren en leggen dit vast in hun pedagogisch beleidsplan. Dit plan bevat ook informatie over onderwerpen zoals de dagindeling, leidster-kind ratio en voeding. Het volledige beleidsplan is te vinden op de locatie en kan worden opgevraagd via e-mail.

Meer informatie over Kinderopvang 't molentje in Kruiningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kruiningen? Bij Kinderopvang 't molentje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 't molentje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 't molentje is een Kinderopvang gelegen aan Slagveldstraat 47 in Kruiningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Kruiningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 't molentje in Kruiningen

Wil je weten wat Kinderopvang 't molentje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't molentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't molentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't molentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang ’t molentje

Bezoekers bekeken ook