Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH)

Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Stakman Bossestraat 39 in Den Helder.

De tekst geeft informatie over het peuterspeel- en leergroep (PSL) genaamd de Strandlopers, gevestigd in de Dr. Jac. P. Thijsseschool in Den Helder. De PSL werkt samen met de school en maakt gebruik van het programma Startblokken om kinderen voor te bereiden op het basisonderwijs. Er worden betekenisvolle activiteiten aangeboden waarbij kinderen leren door bezig te zijn met activiteiten uit het echte leven. Professionals begeleiden de activiteiten en geven ruimte voor eigen ideeën van de kinderen. Daarnaast is er een oudercommissie die de pedagogisch medewerkers ondersteunt en meedenkt over beleidsterreinen. Geïnteresseerden kunnen hun kind online aanmelden en voor vragen kan er contact worden opgenomen via telefoon of een contactformulier op de website.

Meer informatie over Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Stakman Bossestraat 39 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeel- en leergroep De Strandlopers (SKDH)

Bezoekers bekeken ook