witmarsum

witmarsum is een Kinderopvang gelegen aan Van Aylvaweg 38a in Witmarsum.

De Kinderen van September is een kleinschalige kinderopvang die opvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar oud (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf heeft als doel om verantwoorde opvang te bieden aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar oud. De BSO streeft ook naar verantwoorde opvang en vindt het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen. Het contact kan worden opgenomen via telefoonnummer 0517-210003 en het adres van de opvang is Van Aylvaweg 38. Tijdens het plaatsingsgesprek worden afspraken gemaakt over het aantal uren opvang. Er zijn verschillende documenten beschikbaar voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Er is een foto galerij beschikbaar om meer van de opvang te zien. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd, zoals een zomermarkt op 3 juni 2023. Er is ook een nieuwe zand/water tafel waar goed gebruik van wordt gemaakt.

Meer informatie over witmarsum in Witmarsum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Witmarsum? Bij witmarsum kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij witmarsum geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

witmarsum is een Kinderopvang gelegen aan Van Aylvaweg 38a in Witmarsum. Ideaal dus als je in de omgeving van Witmarsum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

witmarsum in Witmarsum

Wil je weten wat witmarsum te bieden heeft? Bekijk dan de website van witmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij witmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je witmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. witmarsum

Bezoekers bekeken ook