Mama's Kindje B.V.

Mama's Kindje B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Loevesteinlaan 11 in Den Haag.

Kinderdagverblijf 2Olifanten, voorheen bekend als kdv Mama's Kindje, is een klein kinderdagverblijf gelegen aan de Loevesteinlaan in de Haagse wijk Morgenstond. Het biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een babygroep en een peutergroep. Het kinderdagverblijf heeft een kleinschalige en familiaire sfeer en biedt veel persoonlijke aandacht. Het pand ligt dichtbij het Zuiderpark en de kinderboerderij, wat de mogelijkheid biedt om met de kinderen naar buiten te gaan en de natuur te verkennen. In de babygroep volgen ze het ritme van de kinderen en werken ze aan de ontwikkeling van taal en motoriek. In de peutergroep bereiden ze de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool. Het kinderdagverblijf werkt met thema's en organiseert activiteiten en spelletjes die passen bij het thema. Buitenspelen is erg belangrijk en er is een buitenspeelplaats met een zandbak en ruimte om te fietsen. 2Olifanten biedt de grootste professionele kinderopvang in Den Haag en heeft vaste pedagogisch medewerkers. De communicatie met ouders verloopt via de 2Samen app.

Meer informatie over Mama's Kindje B.V. in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Mama's Kindje B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Mama's Kindje B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Mama's Kindje B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Loevesteinlaan 11 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Mama's Kindje B.V. in Den Haag

Wil je weten wat Mama's Kindje B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Mama's Kindje B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mama's Kindje B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mama's Kindje B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Mama’s Kindje B.V.

Bezoekers bekeken ook