Kibeo Bergweg

Kibeo Bergweg is een Kinderopvang gelegen aan Bergweg 12 in Goes.

Kibeo Bergweg in Goes is een kinderopvang met een peutergroep. Ze bieden uitdagende activiteiten aan, zowel binnen als buiten, om kinderen voor te bereiden op de basisschool. Na schooltijd worden er leuke en leerzame activiteiten georganiseerd, waarbij kinderen samenwerken en hun talenten ontdekken. Ouders kunnen altijd langskomen om te kijken of Kibeo bij hen en hun kind past. Deze vestiging is erg populair, dus inschrijven is belangrijk. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kibeo plaatst regelmatig filmpjes en foto's van de activiteiten op sociale media.

Meer informatie over Kibeo Bergweg in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Kibeo Bergweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Bergweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Bergweg is een Kinderopvang gelegen aan Bergweg 12 in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Bergweg in Goes

Wil je weten wat Kibeo Bergweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Bergweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Bergweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Bergweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Bergweg

Bezoekers bekeken ook