KDV De Vlinderboom

KDV De Vlinderboom is een Kinderopvang gelegen aan Herstallenstraat 4 in Goirle.

Kinderdagverblijf de Vlinderboom biedt opvang en begeleiding aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Ze hebben een pedagogisch verantwoorde aanpak en willen kinderen de gelegenheid geven om de wereld te ontdekken en zich te ontwikkelen. Er is extra aandacht voor kinderen tot anderhalf jaar, met een aparte groep voor die leeftijdsgroep. Kinderen kunnen zich vrij bewegen door de verschillende ruimtes en leren van elkaar. Ouders zijn positief over de rustige sfeer en het enthousiasme van de leidsters. Ze vinden het fijn dat hun kinderen gezien worden en zichzelf kunnen zijn.

Meer informatie over KDV De Vlinderboom in Goirle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goirle? Bij KDV De Vlinderboom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV De Vlinderboom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV De Vlinderboom is een Kinderopvang gelegen aan Herstallenstraat 4 in Goirle. Ideaal dus als je in de omgeving van Goirle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV De Vlinderboom in Goirle

Wil je weten wat KDV De Vlinderboom te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV De Vlinderboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV De Vlinderboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV De Vlinderboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV De Vlinderboom

Bezoekers bekeken ook