Zo Kinderopvang aan de Klovenier

Zo Kinderopvang aan de Klovenier is een Kinderopvang gelegen aan Klovenier 8 in Halsteren.

Zo aan de Klovenier biedt duurzame dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang bevindt zich in een groene omgeving en stimuleert een gezonde leefstijl. Daarnaast bieden ze ook voorschoolse educatie voor peuters tussen 2,5 en 4 jaar, waarbij speciaal opgeleide pedagogisch medewerkers activiteiten aanbieden die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Verder wordt er recent nieuws gedeeld, zoals een lijst van 40 dingen die je moet doen tijdens de zomervakantie en de mogelijkheid om tijdens de lunch te genieten van een warme maaltijd verzorgd door Moekes Maaltijd. Ook wordt er vermaak aangeboden voor kinderen op de achterbank of in het vliegtuig.

Meer informatie over Zo Kinderopvang aan de Klovenier in Halsteren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Halsteren? Bij Zo Kinderopvang aan de Klovenier kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang aan de Klovenier geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang aan de Klovenier is een Kinderopvang gelegen aan Klovenier 8 in Halsteren. Ideaal dus als je in de omgeving van Halsteren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang aan de Klovenier in Halsteren

Wil je weten wat Zo Kinderopvang aan de Klovenier te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang aan de Klovenier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang aan de Klovenier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang aan de Klovenier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang aan de Klovenier

Bezoekers bekeken ook