Kindcentrum De Tweemaster

Kindcentrum De Tweemaster is een Kinderopvang gelegen aan Kuyperlaan 17 in Goes.

Kindcentrum De Tweemaster Goes biedt een uitgebreid programma voor kinderen, met veel mogelijkheden om te ontdekken en te spelen. Binnen zijn er verschillende speelhoeken en knutselmogelijkheden, wat goed is voor de fijne motoriek. Buiten kunnen kinderen spelen in de tuin met hun vriendjes. Het kindcentrum is erg populair, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. De startdatum en de gewenste opvangdagen bepalen wanneer een kind op deze locatie terecht kan. In sommige gevallen komt een kind op de aanmeldlijst, maar er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Het kindcentrum plaatst regelmatig leuke filmpjes en foto's op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kindcentrum De Tweemaster in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Kindcentrum De Tweemaster kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum De Tweemaster geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum De Tweemaster is een Kinderopvang gelegen aan Kuyperlaan 17 in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum De Tweemaster in Goes

Wil je weten wat Kindcentrum De Tweemaster te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum De Tweemaster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum De Tweemaster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum De Tweemaster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum De Tweemaster

Bezoekers bekeken ook