Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK

Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK is een Kinderopvang gelegen aan Hobbemastraat 3 in Hardinxveld-Giessendam.

Kinderdagverblijf De Bloementuin bestaat uit 2 groepen: de babygroep genaamd "De Rupsen" en de peutergroep genaamd "De Vlinders". In de babygroep wordt veel aandacht besteed aan het groeien en ontwikkelen van de kinderen, waarbij zowel groepsactiviteiten als individuele aandacht belangrijk zijn. Ieder kind heeft zijn eigen dagritme, dat in overleg met de ouders wordt afgestemd. In de peutergroep is er een vaste dagstructuur, wat zorgt voor houvast en duidelijkheid voor de kinderen. Ze gaan samen spelen en de wereld om hen heen ontdekken. Tussen de middag eten de kinderen gezamenlijk een warme maaltijd, die bij de prijs is inbegrepen. Kinderen die nog slapen gaan meestal tussen de middag even naar bed, terwijl de andere kinderen vrijspelen of deelnemen aan activiteiten ter voorbereiding op de basisschool.

Meer informatie over Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam? Bij Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK is een Kinderopvang gelegen aan Hobbemastraat 3 in Hardinxveld-Giessendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK in Hardinxveld-Giessendam

Wil je weten wat Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Bloementuin - ONS HINK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Bloementuin – ONS HINK

Bezoekers bekeken ook