Diedel Dumpie Kinderdagverblijf

Diedel Dumpie Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Achterhaven 89b in Edam.

Het kinderdagverblijf Diedeldumpie in Edam is een kleinschalige opvanglocatie waar kinderen kunnen spelen en leren in een voormalig schoolgebouw. Het team van het kinderdagverblijf bestaat uit vaste medewerkers die warme maaltijden verzorgen voor de kinderen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het zoeken naar zebrapaden tijdens het verkeersthema en het luisteren naar een voorleessessie tijdens de nationale voorleesdagen. Daarnaast wordt er jaarlijks een zomerfeest georganiseerd met onder andere een djembee workshop. Het kinderdagverblijf heeft een goede reputatie en biedt privacy instellingen voor ouders. De contactgegevens van Kinderdagverblijf Diedeldumpie zijn: Achterhaven 89, B1135 XT EDAM, telefoon: 0299-371364, fax: 114153814.

Meer informatie over Diedel Dumpie Kinderdagverblijf in Edam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Edam? Bij Diedel Dumpie Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Diedel Dumpie Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Diedel Dumpie Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Achterhaven 89b in Edam. Ideaal dus als je in de omgeving van Edam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Diedel Dumpie Kinderdagverblijf in Edam

Wil je weten wat Diedel Dumpie Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Diedel Dumpie Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diedel Dumpie Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diedel Dumpie Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Diedel Dumpie Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook