Kinderdagverblijf Het Eikenbos

Kinderdagverblijf Het Eikenbos is een Kinderopvang gelegen aan Menneweg 73 in Sassenheim.

Kinderdagverblijf Het Eikenbos biedt opvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar, met de nadruk op groei en ontwikkeling door middel van spel. Ze streven naar betrokkenheid, plezier, veiligheid en warmte. Het kinderdagverblijf heeft ruime openingstijden, flexibele opvang op maat en biedt extra diensten zoals een kinderkapper en maaltijden. Er is een grote speelplaats waar buitenactiviteiten worden georganiseerd en kinderen kunnen leren over de natuur. De binnenruimtes zijn gezellig en voldoen aan de eisen van de GGD. Het speelgoed is afgestemd op de leeftijd van het kind. Het kinderdagverblijf is geopend van 7:00 tot 19:00 en biedt een vrijblijvende rondleiding aan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Eikenbos in Sassenheim

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sassenheim? Bij Kinderdagverblijf Het Eikenbos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Eikenbos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Eikenbos is een Kinderopvang gelegen aan Menneweg 73 in Sassenheim. Ideaal dus als je in de omgeving van Sassenheim je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Eikenbos in Sassenheim

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Eikenbos te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Eikenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Eikenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Eikenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Eikenbos

Bezoekers bekeken ook