Kinderdagverblijf Lien!

Kinderdagverblijf Lien! is een Kleuterschool gelegen aan Badhuisstraat 70 in Vlissingen.

Kinderopvang Lien! biedt goede kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben locaties in het centrum van Vlissingen en in het WVO zorg gebouw van Ter Reede. Op de website kan men een impressie krijgen van de kleinschalige kinderopvang. Geïnteresseerden kunnen ook een kijkje nemen op een van de locaties. Verder is er informatie te vinden over tarieven, het laatste nieuws en de mogelijkheid tot aanmelden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur, met verlengde opvang op bepaalde locaties.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Lien! in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Kinderdagverblijf Lien! kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Lien! geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Lien! is een Kinderopvang gelegen aan Badhuisstraat 70 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Lien! in Vlissingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Lien! te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Lien! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Lien!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Lien! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Lien!

Bezoekers bekeken ook