Kinderdagverblijf De Balledotjes

Kinderdagverblijf De Balledotjes is een Kleuterschool gelegen aan Torenlaan 41 in Rossum.

De Balledotjes is een kinderdagverblijf dat geboren is uit Natus Kraamzorg. Het kinderdagverblijf biedt liefdevolle zorg in een veilige en betrouwbare omgeving, ingericht naar de wensen van ieder kind. De Balledotjes is een zelfstandig, kleinschalig dagverblijf waar persoonlijke benadering en continuïteit in de opvang centraal staan. Ze bieden flexibele opvang en stimuleren de ontwikkeling van kinderen door middel van spelen en natuurbeleving. Op de website zijn meer informatie en een sitemap te vinden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Balledotjes in Rossum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rossum? Bij Kinderdagverblijf De Balledotjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Balledotjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Balledotjes is een Kinderopvang gelegen aan Torenlaan 41 in Rossum. Ideaal dus als je in de omgeving van Rossum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Balledotjes in Rossum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Balledotjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Balledotjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Balledotjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Balledotjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Balledotjes

Bezoekers bekeken ook