Kibeo Jongkoenstraat

Kibeo Jongkoenstraat is een Kinderopvang gelegen aan Jongkoenstraat 1 in Goedereede.

Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede is een kinderopvang met verschillende activiteiten voor kinderen. Ze bieden voorschoolse opvang en naschoolse activiteiten aan. Kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes thematische avonturen beleven en leren samenwerken. De opvang is gevestigd in een open gebouw naast OBS Buten de Poorte en heeft verschillende speelhoeken en een veilige speelzolder voor oudere kinderen. Ouders zijn altijd welkom om een kijkje te nemen of een rondleiding te krijgen. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goedereede? Bij Kibeo Jongkoenstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Jongkoenstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Jongkoenstraat is een Kinderopvang gelegen aan Jongkoenstraat 1 in Goedereede. Ideaal dus als je in de omgeving van Goedereede je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Jongkoenstraat in Goedereede

Wil je weten wat Kibeo Jongkoenstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Jongkoenstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Jongkoenstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Jongkoenstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Jongkoenstraat

Bezoekers bekeken ook