Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels

Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels is een Kinderopvang gelegen aan Dongestraat 8 in Amsterdam.

Het Kindcentrum De Krekels biedt verschillende mogelijkheden voor inschrijving, waaronder voorschool De Krekels en kinderdagverblijf De Krekels. Een belangrijk aspect van deze kinderopvang is dat er altijd een vast gezicht aanwezig is op de groep, evenals stagiairs die meewerken. Op de website van het kindcentrum is er ook nieuws en een fotoalbum te vinden. Daarnaast worden de kosten vermeld en is er een link naar de Facebookpagina van Dynamo Peuters.

Meer informatie over Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels is een Kinderopvang gelegen aan Dongestraat 8 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels in Amsterdam

Wil je weten wat Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Dynamo voorschool & kinderdagverblijf De Krekels

Bezoekers bekeken ook