Kober kinderopvang Dol-fijn

Kober kinderopvang Dol-fijn is een Kinderopvang gelegen aan Vijverstraat 7 in Sint Willebrord.

Buitenschoolse opvang Dol-fijn in Sint Willebrord is gevestigd tegenover basisschool Heilinde. Op deze locatie hebben ze een eigen groepsruimte waar kinderen zich snel thuis voelen. De activiteiten worden bepaald door de kinderen zelf, aan de hand van het activiteitenprogramma DoenKids. In de vakanties gaan ze erop uit om nieuwe dingen te ontdekken in de buurt. Daarnaast biedt de opvang ook voorschoolse opvang aan. De locatie heeft een grote buitenruimte en is kleinschalig. Dagelijkse activiteiten maken het extra uitdagend en er is een ouderapp beschikbaar om ouders op de hoogte te houden. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Dol-fijn in Sint Willebrord

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sint Willebrord? Bij Kober kinderopvang Dol-fijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Dol-fijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Dol-fijn is een Kinderopvang gelegen aan Vijverstraat 7 in Sint Willebrord. Ideaal dus als je in de omgeving van Sint Willebrord je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Dol-fijn in Sint Willebrord

Wil je weten wat Kober kinderopvang Dol-fijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Dol-fijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Dol-fijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Dol-fijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Dol-fijn

Bezoekers bekeken ook