Humankind - BSO Paradijsvogels

Humankind - BSO Paradijsvogels is een Kinderopvang gelegen aan Paradijslaan 14-16 in Eindhoven.

BSO Paradijsvogels is een vertrouwde plek voor kinderen in Eindhoven. Ze bieden huiselijke opvang en organiseren dagelijks verschillende activiteiten, zoals spelen in het park of een bezoek aan de bibliotheek. De BSO is gevestigd aan de Paradijslaan 14-16 en is telefonisch bereikbaar op 040-2092360. Ook bieden ze kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De vestigingsmanager, Patricia Broeders, staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor Zuid-Oost. BSO Paradijsvogels is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang in Nederland. Ze streven naar optimale groei en bloei van ieder kind.

Meer informatie over Humankind - BSO Paradijsvogels in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Humankind - BSO Paradijsvogels kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - BSO Paradijsvogels geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - BSO Paradijsvogels is een Kinderopvang gelegen aan Paradijslaan 14-16 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - BSO Paradijsvogels in Eindhoven

Wil je weten wat Humankind - BSO Paradijsvogels te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Paradijsvogels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Paradijsvogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Paradijsvogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – BSO Paradijsvogels

Bezoekers bekeken ook