Kinderdagverblijf De Grote Smurf

Kinderdagverblijf De Grote Smurf is een Kinderopvang gelegen aan Oosterhamriklaan 195 in Groningen.

Kinderdagverblijf De Grote Smurf in Groningen biedt opvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft twee verticale groepen, met kinderen van verschillende leeftijden en minimaal 2 gekwalificeerde medewerkers. Ze zijn aangesloten bij de Branchevereniging Ondernemers in de Kinderopvang en volgen het convenant Kwaliteit. Ze hanteren ook de regels van de GGD en besteden veel aandacht aan veiligheid en hygiëne. Er is goed contact tussen de ouders en het team van medewerkers, en er wordt regelmatig een ouderbrief uitgegeven. Het kinderdagverblijf werkt met een vast maandtarief, inclusief voeding en luiers. Er is ook aandacht voor transparantie en verantwoordelijkheid, met een oudercommissie en toezicht door de GGD. Voor plaatsing kan er een rondleiding worden aangevraagd, en na het invullen van het aanmeldingsformulier en het tekenen van het contract is de plaatsing definitief. Het kinderdagverblijf organiseert gevarieerde activiteiten, zowel binnen als buiten, en werkt thematisch. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Grote Smurf in Groningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Groningen? Bij Kinderdagverblijf De Grote Smurf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Grote Smurf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Grote Smurf is een Kinderopvang gelegen aan Oosterhamriklaan 195 in Groningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Groningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Grote Smurf in Groningen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Grote Smurf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Grote Smurf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Grote Smurf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Grote Smurf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Grote Smurf

Bezoekers bekeken ook