De Dwergen van Bergen

De Dwergen van Bergen is een Kinderopvang gelegen aan Sint Antoniusstraat 7 in Bergen.

De Dwergen van Bergen is een kleinschalige kinderopvang in Bergen, geleid door gastouder Hanneke le Roy. De kinderopvang is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en biedt persoonlijke aandacht, begeleiding, regelmaat en plezier aan maximaal vijf kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Meer informatie over De Dwergen van Bergen in Bergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen? Bij De Dwergen van Bergen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Dwergen van Bergen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Dwergen van Bergen is een Kinderopvang gelegen aan Sint Antoniusstraat 7 in Bergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Dwergen van Bergen in Bergen

Wil je weten wat De Dwergen van Bergen te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Dwergen van Bergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dwergen van Bergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dwergen van Bergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Dwergen van Bergen

Bezoekers bekeken ook