It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland

It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland is een Kinderopvang gelegen aan Binnendijk in Koudum.

It fûgelnêst is een kleinschalig kinderdagverblijf in Koudum dat dagopvang biedt aan kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Ze streven ernaar een plek te zijn waar ouders hun kinderen zorgeloos kunnen achterlaten, met behulp van een goede organisatie, bekwame leidsters en een goede communicatie met ouders. Ze hanteren horizontale groepsopvang, waarbij de groepen worden ingedeeld op leeftijd, zodat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Ze passen het speelmateriaal en de ruimtes aan aan het ontwikkelingsniveau van elke leeftijdsgroep. Bij de buitenschoolse opvang hebben de kinderen veel inspraak in wat ze willen doen. Het kinderdagverblijf creëert een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig en prettig voelen, en een goede communicatie tussen ouders en leidsters zorgt voor optimale verzorging en begeleiding. De contactgegevens van It fûgelnêst staan op de website.

Meer informatie over It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland in Koudum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Koudum? Bij It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland is een Kinderopvang gelegen aan Binnendijk in Koudum. Ideaal dus als je in de omgeving van Koudum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland in Koudum

Wil je weten wat It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland te bieden heeft? Bekijk dan de website van It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je It Fûgelnêst - Kinderopvang - Koudum - Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. It Fûgelnêst – Kinderopvang – Koudum – Friesland

Bezoekers bekeken ook