Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren

Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren is een Kinderopvang gelegen aan Laan ten Bogaerde 5 in Sint-Oedenrode.

Dommeltoren is een kinderdagverblijf in St. Oedenrode dat kinderen de ruimte biedt om zichzelf te zijn, zowel binnen als buiten. Ze hebben een scala aan activiteiten en er is altijd wat te doen en te ontdekken. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Naast het kinderdagverblijf bieden ze ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Dommeltoren streeft ernaar om kinderen een dag te bezorgen waar ze niet over uitgepraat raken. Voor meer informatie en persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor Zuid-Oost.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren in Sint-Oedenrode

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sint-Oedenrode? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren is een Kinderopvang gelegen aan Laan ten Bogaerde 5 in Sint-Oedenrode. Ideaal dus als je in de omgeving van Sint-Oedenrode je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren in Sint-Oedenrode

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Dommeltoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Dommeltoren

Bezoekers bekeken ook