Speeltoppers BSO

Speeltoppers BSO is een Kinderopvang gelegen aan Doctor Schaepmanlaan 2 in Noordwijkerhout.

Kindercentrum de Speelweide is een plek voor naschoolse opvang in Noordwijkerhout. Ze bieden echte aandacht, samen spelen, leuke activiteiten en een lekkere maaltijd aan kinderen. Er zijn twee BSO-locaties, namelijk BSO Buitenhuis en BSO De Speeltoppers. Daarnaast verzorgen ze ook tussenschoolse opvang voor leerlingen van basisschool De Prinsenhof. Het team van de Speelweide bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die de kinderen zichzelf laten zijn. Ze zijn constant in ontwikkeling en hebben ruimte voor twee medewerkers in opleiding. Het kindercentrum is op zoek naar nieuwe teamleden en biedt zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Meer informatie over Speeltoppers BSO in Noordwijkerhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwijkerhout? Bij Speeltoppers BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Speeltoppers BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Speeltoppers BSO is een Kinderopvang gelegen aan Doctor Schaepmanlaan 2 in Noordwijkerhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwijkerhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Speeltoppers BSO in Noordwijkerhout

Wil je weten wat Speeltoppers BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Speeltoppers BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speeltoppers BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speeltoppers BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Speeltoppers BSO

Bezoekers bekeken ook