Humankind - BSO De Bezige Bijen

Humankind - BSO De Bezige Bijen is een Kinderopvang gelegen aan Borgsche Rieten 15 in Terborg.

BSO De Bezige Bijen is gevestigd in Kulturhus 'De Rietborgh' in Terborg en werkt nauw samen met basisschool Dynamiek. De kinderen kunnen samen met de pedagogisch medewerkers activiteiten en uitstapjes bedenken. Tijdens de vakanties worden er speciale activiteiten aangeboden, zoals een jaarlijkse kampeerweek. Daarnaast biedt de BSO ook voorschoolse opvang aan, waarbij de kinderen door de medewerkers naar school worden gebracht. De locatie is open van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 18:30. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor.

Meer informatie over Humankind - BSO De Bezige Bijen in Terborg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Terborg? Bij Humankind - BSO De Bezige Bijen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - BSO De Bezige Bijen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - BSO De Bezige Bijen is een Kinderopvang gelegen aan Borgsche Rieten 15 in Terborg. Ideaal dus als je in de omgeving van Terborg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - BSO De Bezige Bijen in Terborg

Wil je weten wat Humankind - BSO De Bezige Bijen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Bezige Bijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Bezige Bijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Bezige Bijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – BSO De Bezige Bijen

Bezoekers bekeken ook