Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart

Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart is een Kinderopvangbureau gelegen aan Kievitlaan 63A in Schagen.

In de wijk Waldervaart in Schagen is er een kinderdagverblijf genaamd 't Vliegertje voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang genaamd bso Waldervaart voor kinderen van de basisschool. Voor meer informatie over de specifieke soorten opvang kunt u terecht op de pagina's van 't Vliegertje of bso Waldervaart. Deze opvangvoorzieningen worden aangeboden door Stichting Kinderopvang Regio Schagen, gevestigd op Lauriestraat 42, 1741 CK, Schagen. Voor contact en vragen kunt u hen bereiken via 0224 298 363 of info@skrs.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart is een Kinderopvang gelegen aan Kievitlaan 63A in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart in Schagen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Vliegertje en bso Waldervaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Vliegertje en bso Waldervaart

Bezoekers bekeken ook