Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz

Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz is een Kinderopvang gelegen aan Wieldrechtstraat 19 in Rotterdam.

Nigel's Kidzz is een all-inclusive kinderdagverblijf en sport BSO waarbij de veiligheid van kinderen voorop staat. Het kinderdagverblijf en de sport BSO hebben een vast team van professionele pedagogisch medewerkers die zorgen voor structuur, continuïteit en een gevarieerd dag- en sportprogramma. Daarnaast worden dagelijks warme maaltijden bereid met verse producten en worden alle benodigdheden voor de kinderen tijdens de opvangperiode verzorgd, zoals borden, bekers, slaapzakken en antislip sokken. Speciale voeding en pampers worden ook verzorgd. Nigel's Kidzz biedt verlengde opvang zonder extra kosten en helpt ouders kosteloos bij het aanvragen van toeslagen en belastingzaken met betrekking tot kinderopvangtoeslag. De sport BSO biedt sportlessen aan vanaf 4 jaar, heeft een eigen fitnessruimte en organiseert leuke vakantieprogramma's met uitstapjes.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz is een Kinderopvang gelegen aan Wieldrechtstraat 19 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Nigel's Kidzz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz

Bezoekers bekeken ook