De Hummelhoeve

De Hummelhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Laagstraat 62 in Dongen.

De Hummelhoeve is een kleinschalig kinderdagverblijf in Dongen met 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf creëert een huiselijke sfeer en hecht veel waarde aan buitenactiviteiten in de natuur. De Hummelhoeve biedt voorbereiding op de basisschool en heeft een adres, openingstijden, telefoonnummer en e-mailadres. Het kinderdagverblijf is lid van De Hummelhoeve en biedt ook een nieuwsbrief en zoekfunctie op de website.

Meer informatie over De Hummelhoeve in Dongen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dongen? Bij De Hummelhoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Hummelhoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Hummelhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Laagstraat 62 in Dongen. Ideaal dus als je in de omgeving van Dongen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Hummelhoeve in Dongen

Wil je weten wat De Hummelhoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Hummelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hummelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hummelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Hummelhoeve

Bezoekers bekeken ook